Заповядайте в нашия Онлайн Магазин

За фирмата

Фирмата е създадена през 1991 година като търговска марка, която се занимава с българска конфекция. Към 2012 година тя продължава дейността си с редица български и чуждестранни производители.
В магазините на фирмата може да откриете мъжка и дамска конфекция, ризи, блузи, рокли, поли, панталони, якета и палта на ниски цени. Фирма НИКО се гордее с големия си асортимент и привлекателните цени, които може да предостави на клиентите си. Ние сме изградили през годините доверие в качеството и разнообразието на стоките си. Новите колекции винаги могат да освежат гардеробите ви.

Мъжките костюми предлагани от нас са от най-висококачествени платове на изключително изгодни цени. В колекциите ни може да откриете кройки и размери за всякакъв тип. От 44ти втален до 64ти класически.
Дамите може да изберат костюми от български производители на ниски цени предлагани в две части – Сако с панталон или пола.Във веригата може да откриете мъжки и дамски палта и якета в различни спортно-елегантни модели.
За дамите специално предоставяме колекции от рокли, поли, панталони и якета с високо качество и модерни модели. Изборът на нашите специалисти във висшата мода са съобразени с последните модни тенденции.